Legepladsinspektion udført af certificeret legepladsinspektør

Vi tilbyder dig en legepladsinspektion af en certificeret legepladsinspektør i København og Sjælland. Vi sikrer at din legeplads og herunder legeudstyr overholder alle reglementer og standarder. Vi holder til i Næstved, og vi inspicerer derfor særligt mange legepladser i København og på resten af Sjælland, men vi tilbyder også legepladsinspektion og nye legepladser i resten af landet.

Lever din legeplads op til standarderne?

I det nye bygningsreglement BR 18 Legepladser m.v. (§ 358- § 367) er det et krav, at nyopførte legeredskaber, skateboardbaner, motionsredskaber og så videre i det fri skal opfylde de gældende standarter.

Hos Heboleg tilbyder vi legepladseftersyn af en certificeret legepladsinspektør, så du kan være sikker på, at din legeplads lever op til standarderne.

Claus Hebo er TÜV-certificeret legepladsinspektør. Han er desuden medlem af Brancheforeningen af Legepladsinspektører (BFLI) og repræsenterer BFLI i Dansk Standard S230 udvalg for legeredskaber.

Vi lever op til følgende gældende standarder:

  • Legeredskaber DS/EN 1176:2017 og DS/EN 1177:2008
  • Multisport DS/EN 15312
  • Parkour DS/EN 16899
  • Skater DS/EN 14974
  • Outdoor Fitness DS/EN 16630

Vi sørger således for, at dine offentligt tilgængelige legepladsredskaber, faldunderlag, motionsredskaber i det fri, skateboardbaner, parkour og lignende overholder de relevante bestemmelser.

Har du brug for en legepladsinspektion?

Har dit boligselskab, din grundejerforening, din skole, din daginstitution, din hjemmepleje eller lignende brug for en legepladsinspektion, der lever op til de gældende standarder? Så kontakt os med det samme. Vi står klar til at komme en tur forbi din adresse for at foretage en grundig inspektion af din legeplads, uanset hvorhenne i landet vi skal køre hen.

Ring til os
Skriv til os