Skip to main content

UDENDØRS AKTIVITETSRUM

Hos Heboleg kan vi hjælpe dig med at skabe et udendørsrum, der indbyder til aktivitet.

Gennem mange år har vi opført udendørs aktivitetsrum med f.eks. fitness redskaber for bl.a. daginstitutioner, skoler, boligselskaber og grundejerforeninger.

Vi kan bl.a. opføre følgende udendørs aktivitetsrum for dig:

Du kan klikke på den kategori, du er interesseret i, f.eks. fitness redskaber, og du vil komme ind på en side med et fuldt overblik over hvilke redskaber, vi tilbyder.

Har du spørgsmål til vores produkter, eller kan du ikke finde netop det produkt, du er på udkig efter? Tøv ikke med at kontakte os.

LAD OS PLANLÆGGE ET MØDE

Skal din skole, daginstitution eller noget helt tredje have opført et udendørs aktivitetsrum, så kontakt os.

Vi kan evt. planlægge et møde, hvor vi kan komme og se på dit udendørsareal. På mødet taler vi om muligheder, udarbejder 3D tegninger og besvarer alle de spørgsmål, du måtte have.

Vi ser frem til at planlægge dit nye aktivitetsrum sammen med dig.

FÅ VISUALISERET DIT NYE AKTIVITETSTUM

Har du svært ved at tage stilling til, hvordan dit nye aktivitetsrum skal se ud?

Vi kan udarbejde en 3D tegning af din nye udendørsrum. Her kan vi i fællesskab eksperimentere med de forskellige redskaber indtil, at vi når et resultat, du kan lide.

UDENDØRS LEG ER VIGTIG FOR BØRNS UDVIKLING

Det moderne liv i dag medfører, at nogle børn ikke leger nær så meget udendørs mere. Og det er en skam.

Den manglende leg kan i værste fald betyde, at den naturlige vækst og udvikling, der opstår når børn leger udendørs, udebliver.

Når vi ældre hoveder tænker tilbage på vores egen barndom, har vi svært ved at forestille os en barndom uden udendørs leg.

Du husker sikkert glæden ved at lege udendørs i gaderne, i parkerne og på legepladserne. Mange af vores vigtigste erfaringer udspringer fra denne leg.

Legen, der gav os et par blå mærker eller en god latter, har vi faktisk lært allermest af.

Legen opbygger børns tillid, styrker deres venskaber samt øger deres evne til at klare stress, udfordringer og tilbageslag i hverdagen.

GARANTI

Der gives 15 års garanti mod nedbrydning forårsaget af råd og svamp på træsorten Robinia. Uddybende gælder garantien i de tilfælde, hvor nedbrydningen er skyld i, at træets bæreevne er utilstrækkelig i henhold til EN 1176.

Nedbrydning, der kun har betydning for udseendet, er ikke omfattet. Træ er et levende materiale, og der vil uundgåeligt dannes vindridser/revner i træet med tiden.

Pas på dine produkter

Vi anbefaler, at du ikke benytter træflis (eller lignende naturlige materialer) som faldunderlag for legeredskaber, som har træstolper monteret under jordniveau. I disse tilfælde falder garantiperioden til 10 år for Robiniatræ og 2 år for andre træsorter.

På andre produkter er der 10 års garanti mod svigt på grund af materiale- eller fabrikationsfejl.

Det er 5 års garanti som følge af materiale- eller fabrikationsfejl på fjedre, malede metaldele og støbte plastdele.

Garantien gælder kun, når produkterne er monteret i henhold til montageinstruktioner og er vedligeholdt i overensstemmelse med vedligeholdelsesvejledningen.