BALANCE

På denne side kan du få et overblik over de redskaber, vi tilbyder til balance- og klatrelege.

Har du spørgsmål til vores produkter, eller kan du ikke finde netop det produkt, du er på udkig efter? Tøv ikke med at kontakte os.

HAR DU BRUG FOR VORES HJÆLP?

Skal dit boligselskab, din daginstitution, skole eller grundejerforening have opført en ny legeplads eller renovere en ældre?

LAD OS AFTALE ET MØDE

Hvis du har lyst, kan vi aftale et møde. Her kan vi tale vi om muligheder, udarbejde 3D tegninger og besvare alle de spørgsmål, du måtte have.
Vi glæder os meget til at opføre din nye legeplads.

UDENDØRS LEG ER VIGTIG FOR BØRNS UDVIKLING

Det moderne liv i dag medfører, at nogle børn ikke leger nær så meget udendørs mere. Og det er en skam.

Den manglende leg kan i værste fald betyde, at den naturlige vækst og udvikling, der opstår når børn leger udendørs, udebliver.

Når vi ældre hoveder tænker tilbage på vores egen barndom, har vi svært ved at forestille os en barndom uden udendørs leg.

Du husker sikkert glæden ved at lege udendørs i gaderne, i parkerne og på legepladserne. Mange af vores vigtigste erfaringer udspringer fra denne leg.

Legen, der gav os et par blå mærker eller en god latter, har vi faktisk lært allermest af.

Legen opbygger børns tillid, styrker deres venskaber samt øger deres evne til at klare stress, udfordringer og tilbageslag i hverdagen.

GARANTI

Der gives 15 års garanti mod nedbrydning forårsaget af råd og svamp på træsorten Robinia. Uddybende gælder garantien i de tilfælde, hvor nedbrydningen er skyld i, at træets bæreevne er utilstrækkelig i henhold til EN 1176.

Nedbrydning, der kun har betydning for udseendet, er ikke omfattet. Træ er et levende materiale, og der vil uundgåeligt dannes vindridser/revner i træet med tiden.

Pas på dine produkter

Vi anbefaler, at du ikke benytter træflis (eller lignende naturlige materialer) som faldunderlag for legeredskaber, som har træstolper monteret under jordniveau. I disse tilfælde falder garantiperioden til 10 år for Robiniatræ og 2 år for andre træsorter.

På andre produkter er der 10 års garanti mod svigt på grund af materiale- eller fabrikationsfejl.

Det er 5 års garanti som følge af materiale- eller fabrikationsfejl på fjedre, malede metaldele og støbte plastdele.

Garantien gælder kun, når produkterne er monteret i henhold til montageinstruktioner og er vedligeholdt i overensstemmelse med vedligeholdelsesvejledningen.

HEBOLEG V/CLAUS HEBO​

Krogagervej 8
4700 Næstved

+45 22 62 88 34
heboleg@stofanet.dk

  • CVR 33991509

© Copyright – All rights reserved.

Til top