Om Heboleg

Heboleg har mange års erfaring med udvikling, produktion og salg af legeredskaber i både ind- og udland.

Vi tilbyder udendørs legeudstyr til hjemmeplejen, daginstitutioner, skoler, boligselskaber og grundejerforeninger. Og vi tilbyder altid vores kunder en god og faglig ekspertise inden for området.

Vi beskæftiger os både med opførelse af nye legepladser og renovering af ældre.

Vores rådgivning er kundeorienteret, og vi skræddersyr den nye legeplads præcist efter dine ønsker og behov.

Sikkerhed i top

Vi har altid fokus på sikkerheden i vores arbejde. Og vi har helt styr på de forskellige standarder i forhold til vores produkter.

Claus Hebo er TÜV certificeret legepladsinspektør og er medlem af BFLI – Brancheforeningen for Legepladsinspektører og repræsenterer BFLI i Dansk Standard S230 udvalg for legeredskaber.

Vi tilbyder en gennemgang af jeres legeredskaber efter DS/EN 1176 – DS/1177. Efter gennemgangen udarbejder vi en skriftlig rapport af redskaberne.

Vælg mellem bredt sortiment af legeredskaber

Med vores brede sortiment kan vi tilbyde vores kunder alt inden for naturleg, modulsystemer i træ og stål samt alt i gynger, vipper, karruseller, legehuse, grillhytter, bold-multibaner, skater-redskaber, parkour, fitness, crossfit m.m.

På grund af vores fokus på sikkerhed tilbyder vi også et bredt udvalg af faldunderlag, som der kræves til de forskellige faldhøjder og sikkerhedsareal.

Vi kommer og ser på mulighederne

Har du brug for en ny legeplads eller en renovering af en ældre? Kontakt os, så kommer vi og ser på mulighederne sammen med dig. Og det gør vi naturligvis helt gratis.

Ring til os
Skriv til os