Skip to main content

SKATEPARK

En skatepark er et sted for unge mennesker. Derfor skal skateparken designes til at opfylde skaternes krav og deres kunnen.

Hos Heboleg har vi mange års erfaring med at opføre skateparker for boligselskaber, skoler og andre interessenter. Og vi vil glædeligt hjælpe dig.

På denne side kan du få et overblik over de redskaber, vi tilbyder til skateparker.

Har du spørgsmål til vores produkter, eller kan du ikke finde netop det produkt, du er på udkig efter? Tøv ikke med at kontakte os.

VI OPFØRER DIN NYE SKATEPARK

Under projekteringsfasen sørger vi for at inddrage skaterne, der er de kommende brugere. De kender bedst de forhindringer, som en skaterpark skal omfatte.

Arrangementet af forhindringerne er vigtigt. På den ene side skal mellemrummet mellem forhindringerne være tilstrækkelige lange, så de sikrer en jævn kørsel. På den anden side er der også påkrævet nogle sikkerhedszoner. Til dette støtter vi op med råd og vejledning.​

Der er mange muligheder, derfor er Heboleg her for at hjælpe! Vi kan designe din skatepark gratis. Og vi designer skateparken i henhold til den tilgængelige standard, plads, budget og de unge brugeres krav.​

Vi glæder os meget til at hjælpe dig.

Vi bistår med råd og vejledning i forhold til: 

  1. Området
  2. Overfladen
  3. Involvering af brugerne
  4. Design/arrangementet af de ønskede forhindringer
  5. Budget
  6. Teknologi
  7. Opsætning​

UDENDØRS LEG ER VIGTIG FOR BØRNS UDVIKLING

Det moderne liv i dag medfører, at nogle børn ikke leger nær så meget udendørs mere. Og det er en skam.

Den manglende leg kan i værste fald betyde, at den naturlige vækst og udvikling, der opstår når børn leger udendørs, udebliver.

Når vi ældre hoveder tænker tilbage på vores egen barndom, har vi svært ved at forestille os en barndom uden udendørs leg.

Du husker sikkert glæden ved at lege udendørs i gaderne, i parkerne og på legepladserne. Mange af vores vigtigste erfaringer udspringer fra denne leg.

Legen, der gav os et par blå mærker eller en god latter, har vi faktisk lært allermest af.

Legen opbygger børns tillid, styrker deres venskaber samt øger deres evne til at klare stress, udfordringer og tilbageslag i hverdagen.

GARANTI

Der gives 15 års garanti mod nedbrydning forårsaget af råd og svamp på træsorten Robinia. Uddybende gælder garantien i de tilfælde, hvor nedbrydningen er skyld i, at træets bæreevne er utilstrækkelig i henhold til EN 1176.

Nedbrydning, der kun har betydning for udseendet, er ikke omfattet. Træ er et levende materiale, og der vil uundgåeligt dannes vindridser/revner i træet med tiden.

Pas på dine produkter

Vi anbefaler, at du ikke benytter træflis (eller lignende naturlige materialer) som faldunderlag for legeredskaber, som har træstolper monteret under jordniveau. I disse tilfælde falder garantiperioden til 10 år for Robiniatræ og 2 år for andre træsorter.

På andre produkter er der 10 års garanti mod svigt på grund af materiale- eller fabrikationsfejl.

Det er 5 års garanti som følge af materiale- eller fabrikationsfejl på fjedre, malede metaldele og støbte plastdele.

Garantien gælder kun, når produkterne er monteret i henhold til montageinstruktioner og er vedligeholdt i overensstemmelse med vedligeholdelsesvejledningen.