Få legepladseftersyn af certificeret legepladsinspektør

Vi tilbyder dig et legepladseftersyn, der sikrer, at din legeplads og herunder legeudstyr overholder alle reglementer og standarder.

Lever din legeplads op til standarderne?

I det nye bygningsreglement BR 18 Legepladser m.v. (§ 358- § 367) er det et krav, at nyopførte legeredskaber, skateboardbaner, motionsredskaber m.m. i det fri skal opfylde de gældende standarter.

Hos Heboleg tilbyder vi legepladseftersyn af en legepladsinspektør, så du kan være sikker på, at din legeplads lever op til standarderne.

Claus Hebo er TÜV certificeret legepladsinspektør. Han er desuden medlem af Brancheforeningen af Legepladsinspektører (BFLI) og repræsenterer BFLI i Dansk Standard S230 udvalg for legeredskaber.

Vi lever op til følgende gældende standarder: 

  • Legeredskaber     DS/EN 1176:2017 og DS/EN 1177:2008
  • Multisport             DS/EN 15312
  • Parkour                  DS/EN 16899
  • Skater                     DS/EN 14974
  • Outdoor Fitness   DS/EN 16630

Vi sørger således for, at dine offentligt tilgængelige legepladsredskaber, faldunderlag, motionsredskaber i det fri, skateboardbaner, parkour og lignende overholder de relevante bestemmelser.

Har du brug for vores hjælp?

Har dit boligselskab, din grundejerforening, skole, daginstitution, hjemmepleje el.lign. brug for et legepladseftersyn, der lever op til de gældende standarder?

Kontakt os med det samme.

Ring til os
Skriv til os